Diberdayakan oleh Blogger.
Cute Kawaii Hissy Fit Kaoani
Annyeonghaseyo Chingu
RSS

Seoul Of Performing Art High School (SOPA)


Annyeong Haseyo, chingu ^_^ udah lama ya, yang punya blog ini ngga nyoret-nyoret blognya -__-“ Baiklah, kali ini saya mau nyoret-nyoret tentang SMA di Korea Selatan. Tapi, saya lagi tertarik nih ngebahas tentang Seoul Of Performing Art High School atau yang biasa di singkat SOPA, Chingu. Kenapa saya tertarik membahasnya? Yang pertama, ini sekolah khusus seni. Dan yang paling utama, banyak juga loh.. artis-artis korea yang pernah atau masih bersekolah di sini.


Foto diatas sudah pasti Seoul Of Performing Art High School (SOPA). Wah.. gede banget ya sekolahnya. Ckckckckck  >.<
Gedung Sekolahnya kan udah pada tau. Nah, sekarang saya mau share artis-artis Korea mana saja yang sekolah disana. Tapi, saya share yang pada pakai seragam sekolah SOPA ya…. Mari, dintip-intip
  • No Min Woo, Jo Youngmin and Jo Kwangmin - Singers (members of South Korean boy group Boyfriend)



  • Suzy – Singers (members of South Korean girl group Miss A)



  • Sulli - Singer (member of South Korean girl group f(x))



  • Gong Chan - Singer (member of South Korean boy group B1A4)



  • Hyeri - Singer (member of South Korean girl group Girl's Day)



  • Ricky - Singer (member of South Korean boy group Teen Top)



  • Kim Jongin (Kai) and Sehun - Singers (members of South Korean boy group EXO)


  • Sulhu - Singer (member of South Korean boy group X-5)


  • T-Ae - Singers (member of South Korean girl group RaNia)


·                     Lee Jonghyun - Guitarist and vocalist of the South Korean idol band CN Blue
·                     Lee Jaejin, Choi Minhwan and Song Seunghyun - bassistdrummerrhythm guitarist, and vocalist of five-member South Korean band F.T. Island
·                     Lizzy - Singer (member of South Korean girl group After School)
·                     Lee Joon - Singer (member of South Korean boy group MBLAQ)
·                     Eunkyo - Singer (member of sub-group comprising the female members of the South Korean dance-pop group Co-Ed School5dolls )
·                     Naeun, Yookyung, Namjoo and Hayoung - Singers (members of Korean girl group A Pink)
·                     Xia - Singers (member of South Korean girl group RaNia)

·                     Lee Ilmin - South Korean actor
·                     Ha Jae Yong - South Korean magician
·                     Jun.Q and Chaejin - Singers (members of the South Korean boy group MYNAME)
·                     Yoo Jiae - appeared in "You Are My Oppa" together with boy group Infinite, classmates with MYNAME's  Jun.Q.
·                     Jae Yoon - Singer (member of South Korean boy group TWI-LIGHT)
·                     Chaeyul and Yesol - Singers (members of Korean girl group LEADER'S)
·                     Kim HyoSeok - Drummer of the South Korean band LEDApple

(5dolls Eunkyo (kiri), MissA Suzy (tengah), dan Girl's Day Hyeri (kanan))

(f(x) Sulli (kiri) dan Miss A Suzy (kanan))

(MYNAME Chaejin (kiri) dan A Pink Naeun (kiri))

(MYNAME Chaejin (kiri) dan A Pink Namjoo (kiri))

(Seunghyun and Minhwan - F.T Island)

Wahh.. Lumayan banyak juga ya, seleb korea yang sekolah di sana. Jadi pengen deh sekolah di sana *mimpi xD
Segitu aja ya, corat-coretnya. Tunggu coret-coret selanjutnya di blog saya ini :D

Sumber     : Google
Posted by : caldinandya.blogspot.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentar:

Poskan Komentar